Πλούσια τέχνη σε φτωχούς καιρούς

04/03/2020 – 28/03/2020

Και φθάνουμε αισίως στην 12η έκδοση-έκθεση σταθμό για την Isnotgallery,αλλά και για την σύγχρονη εικαστική κυπριακή σκηνή.

Με Μότο μας η «Η τέχνη είναι προνόμιο όλων»,παρουσιάζουμε στο κοινό μας νέες συνεργασίες,νέους καλλιτέχνες,νέα έργα,φρέσκιες τεχνοτροπίες και δημιουργίες,με απώτερο σκοπό την γνωριμία του κοινού με τις σύγχρονες τάσεις στην τέχνη.

Φέτος παρουσιάζουμε εκτός των καλλιτεχνών που ήδη συνεργάζονται με την isnotgallery, καλλιτέχνες από Ελλάδα και Ιταλία οι οποίοι έχουν σπουδαίες συνεργασίες σε ευρωπαϊκό επίπεδο εκθέσεων.

Τα έργα τέχνης που έχουν επιλέγει από την ομάδα της isnotgallery έχουν λόγο και θέση στην Πλούσια Τέχνη αφού έχουν δημιουργηθεί από καλλιτέχνες που θεωρούμε ότι έχουν πολλά να δώσουν στην σύγχρονη τέχνη μέσα από την μέχρι σήμερα πορεία τους.

Στην φετινή Πλούσια τέχνη σε Φτωχούς καιρούς παρουσιάζουμε μια υπέροχη σειρά με κεραμικά έργα τα οποία ήδη έχουν παρουσιαστεί στο Κυκλαδικό μουσείο από την Τερψιχόρη,έχουμε μια υπέροχη σειρά ζωγραφικών σχεδίων από τον διάσημο Ιταλό εικαστικό Stefano Bonacci,αλλά και ζωγραφικά έργα από νέους αλλά και αναγνωρισμένους Κύπριους εικαστικούς.

Η φωτογραφία καταλαμβάνει μια θέση στην έκθεση με παρουσία των Filep Motwary και Andros Efstathiou.

Τα έργα τέχνης τα οποία θα εκτεθούν στην Πλούσια Τέχνη θα έχουν ανώτατη τιμή πώλησης τα 500 ευρώ,αφού αυτός ήταν ο σκοπός μας ως γκαλερί από την πρώτη χρονιά,να θέσουμε την τιμολόγηση των έργων σε μια βάση στην οποία το φιλοθεάμον κοινό θα μπορεί να αποκτήσει ένα έργο υψηλής αξίας σε μια προσιτή τιμή,πράγμα που απ ότι φαίνεται το επιτυγχάνουμε εδώ και 12 χρόνια,αφού χρόνο με τον χρόνο το κοινό αυξάνεται και οι πωλήσεις έργων είναι σε υψηλά επίπεδα,πράγμα ευχάριστο γιατί αποδεικνύει ότι εάν υπάρχει μια σωστή ιδέα και μια σοβαρή διάθεση από την γκαλερί και τους καλλιτέχνες τότε μπορούμε να μιλάμε για μια Γιορτή της Τέχνης στο νησί!